4 Fedeste iPhone Apps i 2013 - iHero.dk

4 Fedeste iPhone Apps i 2013

Skrevet af Andreas H. Pedersen d. 26. dec. 2013

Så er vi snart på vej ind i år 2014, og vi her hos iHero har sat os for at lave en liste med de fire fedeste apps i 2013.
Listen indeholder også apps der er lavet før 2013, men som først er blevet rigtigt store i 2013.

 

1. SnapChatSnapchat logo

SnapChat må uden tvivl være en af de mest downloadede apps i 2013 til iPhone.
SnapChat blev startet af en ung iværksætter fra USA, der allerede har modtaget et tilbud på den populære app fra Facebook, som han dog afslog. SnapChat er en lille simpel app der gør det muligt at sende billeder med en kort besked, derudover kan man tegne henover det billede man vil sende. Inden man sender et billede med SnapChat, vælger man hvor lang tid modtageren skal kunne se ens billede, billedet bliver derfor automatisk slettet fra din, og modtagerens telefon efter få sekunder. Mon ikke SnapChat fortsætter sin succes i 2014?

 

2. InstagramLæs om instagram her!

Instagram blev startet helt tilbage i 2010, men er først rigtigt blevet stort i Danmark i 2012/2013. Instagram er en app der gør det muligt at dele billeder med hele verden, med få klik på din iPhone har du dine billeder online. Instagram gør det også muligt at redigere dine billeder inden du ligger dem online, med deres mange effekter. En ting der har gjordt Instagram så stort, er at der er så mange kendte personer der bruger denne app til at dele deres billeder med. Instagram bliver også brugt af mange store internationale virksomheder, der promoverer deres nye produkter via instagrams smarte platform.

 

3. Shazaml88244-shazam-logo-51208

Har du prøvet at høre en rigtig god sang, som du bare må vide hvad hedder?
Før i tiden kunne det være svært at finde ud af, men med Shazam bliver det hurtigt og simpelt. Shazam optager et lille stykke af den sang du hører i radioen, og sammenligner den med mange milioner sange der er udgivet, og finder lunhurtigt den sang du hører. Shazam er minder meget om soundhound, som er en næsten identisk app.

 

 

 

 

4. MobilePaymzl

MobilePay er en super lækker app, der gør det muligt hurtigt og nemt at sende penge imellem telefoner. Appen er udviklet af Danske Bank, som også har gjordt det muligt for kunder i andre banker at bruge denne super smarte app. Mange tusinde danskere har allerede taget godt imod Mobile Pay og bruger den flittigt. Mobile pay er især smart fordi den gør det muligt at sende penge uanset hvor du er, og at modtageren kan se beløbet på hans konto med det samme. Der er dog visse sikkerhedsmæssige begrænsninger på appen, du kan nemlig maks sende 1.500,- pr døgn, og maks 50.000,- pr år…. Men mon ikke også det er nok til de fleste. Du behøver ikke Nem ID for at benytte appen, og det er derfor en del nemmere end at skulle udvæksle konto nr og diverse oplysninger. Der er mange butikker der modtager Mobile Pay, så du slipper for at hive Dankortet frem når du skal købe en kop kaffe. Mobile Pay er uden tvivl den bedste app til mobil overførsel af penge i Danmark, hvilket Danske Banks tal også tydeligt viser. Der bliver i gennemsnit dagligt lavet over 20.000 overførsler, hvilket er 14 gange højere end de andre banker i Danmark.

 

Ring til os på
28 23 91 94