Min iPhone vil ikke tænde - Få Hjælp til din defekte iPhone her!

Min iPhone vil ikke tænde

Skrevet af Andreas H. Pedersen d. 4. jun. 2017

” Min iPhone vil ikke tænde ” – Sådan starter rigtigt mange support sager i vores reparations butikker.

Problemet skyldes typisk en software fejl, men kan i visse tilfælde også sagtens være et avanceret hardware problem. Vi vil i denne artikel komme ind på et par ting du selv kan gøre for at forebygge at din telefon går død, og give et par gode råd hvis uheldet er ude.

Forebyggelse:

1. Lad din telefon gå ud!

En simpel men stærkt undervurderet ting du kan gøre for at forebygge at din telefon ikke vil tænde, er at lade telefonen gå ud for strøm. Det er rigtigt sundt for dit batteri at blive helt afladet et par gange om ugen. Derudover er det en rigtig god ide at oplade din iPhone til 100% hver gang, samt kun at oplade den når den har under 20% batteri tilbage.

2. Brug original oplader!

Mange af de telefoner vi får ind som ikke kan laves, er blevet ødelagt af uoriginale opladere. Mange af de uoriginale opladere udleder en forkert mængde strøm til telefonens bundkort og dermed brænder bundkortet af.
Det kan derfor ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at benytte en Original oplader, eller et godkendt MFI produkt.
Vi har netop lanceret et nyt kvalitets Lightning kabel, som du med fordel kan benytte og som ikke skader din telefon, det kan købes i alle vores butikker.

3. Tag Backup!

Vi får rigtigt mange kunder ind, som desværre ikke har lavet backup af deres iPhone.
Da de fleste har vigtige billeder liggende på deres iPhone, er det utroligt vigtigt at få lavet en backup af de data som ligger på din iPhone.

Vi anbefaler altid at man benytter iTunes til at tage backup, også selvom man har lavet en iCloud sikkerhedskopi

Apple har lavet en guide til hvordan du laver backup – Linket finder du HER .

 

Min iPhone vil ikke tænde – Hvad gør jeg?

Det første du bør gøre, er at teste om din telefon tager imod strøm, det kan du let gøre ved at tilslutte en tændt oplader til din iPhone.

 

Min iPhone vil ikke tænde - Få hjælp her!

Hvis din telefon ikke oplader, er der en god chance for at det blot er dit ladestik der skal udskiftes, det kan vi i de fleste tilfælde lave på cirka 30 minutter – Du kan finde prisen på reparationen HER.

Hvis der intet billede kommer frem på telefonen når du forsøger at tænde den, kan du forsøge at gendanne telefonen via iTunes på en PC eller MAC, det finder du Apple´s egen guide til HER.

Min iPhone vil ikke tænde endnu!

Hvis det ikke hjælper at gendanne telefonen, eller hvis iTunes slet ikke registrere at telefonen er tilsluttet, er sidste mulighed at indlevere den til reparation. Det kan hurtigt og nemt gøres i en af vores reparations butikker som ligger flere steder i landet. Vi har flere års erfaring og har igennem årene pustet nyt liv i tusindvis af defekte iPhones.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 28 23 91 94.

Ring til os på
28 23 91 94