Sådan fjerner du iOS 7 på din iPhone/iPad - iHero.dk

Sådan fjerner du iOS 7 på din iPhone/iPad

Skrevet af Marcus Forsberg d. 4. okt. 2013

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden, at iOS 7 kom på gaden til apple produkterne iPad og iPhone. Mange folk har undladt at opdatere sin tablet/iphone, og der er i det hele taget rigtig mange delte meninger omkring den nylige opdatering.

Her på iHero, er vi også hoppet med på opdateringen, og selvom det kræver en tilvænning af de større, så kan vi godt være tilbøjelige til at være enige med majoriteten. Dog nedgraderer vi ikke selv.

Vi har modtaget rigtig mange henvendelser omkring den nye opdatering – enten kan folk ikke finde det de mangler, ellers forvirrer det nye design dem. I stedet for at forklare hver enkel person, hvordan de kan nedgradere deres software, har vi valgt at lave det i form af et indlæg i stedet.

Det er faktisk slet ikke så svært at nedgradere til en ældre software. Det skal bare siges, at når Apple er færdig med at udgive diverse opdateringer og fejlrettelser, laver de med stor sandsynlighed en opdateringsbølge, hvor alle iOS 6 bliver opgraderet til iOS 7.

OBS. Inden du opdaterer, så er det stærkt anbefalet, at du foretager en backup af dit uvurderlige materiale på mobilen. Det ville være rigtig træls, hvis du lavede en fejl og mistede al din data.

Følg følgende trin for at nedgradere din software:

  1. Hent din ønskede version af iOS hos http://www.icj.me/ios/all – Disse software versioner kan også finde andre steder på nettet. Bare søg efter ’iOS firmware’
    (Hvis du ender på en skummel website, så skriv en kommentar herunder, så vi kan vurdere hvorvidt det er sikkert, at du henter filer herfra – men din antivirus vil som regel fortælle dig, hvis du er længere ude end du kan bunde.)
  2. Pak den ud så du kan se filerne.
  3. Åben iTunes op på din computer og tilslut din iPhone/iPad.
  4. Lokaliser din enhed og tryk på ”Restore/Gendan” – herefter trykker du på ALT-knappen på din macbook eller shift på Windows.

Meget simpelt – og også let!

Hvis du har andre problemer med din iPhone eller iPad kan vi naturligvis også reparere den.

Ring til os på
28 23 91 94