Vælg din iPhone herunder:

VORES KUNDER ELSKER OS

Har du brug for en iPhone Reparation i Odense?

Er din iPhone gået i stykker? Ihero er Odenses førende iPhone reparatører!

Har også du været ude for et uheld med din iPhone? Det sker desværre ofte, at den sarte iPhone går i stykker, og det er meget ærgerligt at have betalt mange penge for en iPhone, som nu ikke længere besidder det design, som gør den så speciel og ikke mindst eftertragtet. Netop iPhonens design er en stor del af telefonens identitet, og derfor gør det ekstra ondt, når glasset gå itu eller bagsiden får en masse ridser. Vi hos iHero i Odense kan hjælpe dig med at bringe din iPhone tilbage i topform – uanset model – og kan blandt andet hjælpe dig med at udbedre følgende skader:

 

  • Ødelagt skærm
  • Ødelagt hjem- eller sluk-knap
  • Defekter på telefonens hardware
  • Vandskadet iPhone

Vær sikker på god service og en høj kvalitet

Når du skal have repareret din iPhone, vil vi gerne sikre os, at du både får en god service og en høj grad af kvalitet, hvad angår reparationen. Det sikrer vi os på flere måder. For det første anvender vi udelukkende reservedele af høj kvalitet, og da vi selv importerer reservedele samt kvalitetstester dem, kan vi stå fuldstændigt inde for, at du får en iPhone tilbage, som er fuldt ud funktionsdygtig.

 

For det andet er vi så heldige, at vi har et hold af professionelle og ikke mindst erfarne teknikere, som har over 150.000 reparationer bag dem. Det betyder, at reparationen kommer til at foregå på et meget højt niveau. For eksempel får du altid en ny skærm til din iPhone i hærdet glas, hvilket giver dig en ekstra beskyttelse. Vi samler på glade kunder og har i øvrigt fået talrige gode anmeldelser på Truspilot. Du skal også huske på, at vi godt ved, at det besværligt at undvære sin telefon. Derfor er det også vores mål, at reparationen af din iPhone skal gå lynhurtigt, så du snarest kan komme i gang med at bruge den igen.

Du får 2 års garanti på iPhone reparation i Odense

Efter du har fået din iPhone tilbage fra reparation, kan vi garantere, at den fungerer, som den skal. Skulle du alligevel efter nogen tid opleve problemer med telefonen, kan du altid komme ind til os igen. Vi giver naturligvis 2 års garanti på vores reparationer, så du kvit og frit kan få ordnet din iPhone igen, hvis problemet med den atter opstår. Det er din sikkerhed for, at vi tager vores arbejde meget seriøst, og altid ønsker at give dig den bedste oplevelse.

Vi har forretninger i hele landet

Uanset hvor du bor i landet kan vi hjælpe dig. Du kan naturligvis komme ned i vores butik og indlevere din iPhone. Men du kan også sende den til os eller benytte kontaktformularen på siden. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi løser netop dit problem. Vi dækker hele landet, og det er vores mission at blive din foretrukne reparatør, når du har brug for hjælp til din iPhone.