Vælg din iPad herunder:

VORES KUNDER ELSKER OS

Har du brug for en iPad Reparation i Odense?

Er din iPad gået i stykker? Ihero er Odenses bedste iPad reparatør

Hvis du er en af den mange danskere, som har en iPad, der enten er gået i stykker eller trænger til en kærlig hånd for at blive helt funktionsduelig igen, kan vi her hos iHero hjælpe dig. Uanset om du har en iPad 2 eller en nyere model, kan vores erfarne teknikere hjælpe dig med at bringe iPaden i topform igen. En af de typiske skader på en iPad er det knuste glas på forsiden. Det ser ikke så pænt ud, og du risikerer både, at iPadens hardware lider overlast, og på samme tid kan du skære fingrene på glasset. Lad os reparere din iPad, så du kan komme i gang med at bruge den igen. Vi kan blandt andet hjælpe med følgende:

 

  • Udskiftning af glas
  • Ny hjem- eller sluk-knap
  • Problemer med hardware
  • Problemer med batteri

Vi går ikke på kompromis med hverken service eller kvalitet

Når din iPad skal repareres, har vi at gøre med et stykke fintfølende mekanik, som det kræver erfaring og know-how at reparere ordentligt. Vores erfarne teknikere har mere end 150.000 reparationer på deres gode samvittighed, og derfor kan du ro i sindet indlevere din iPad til os uanset model. Vi sørger for at reparere den hurtigt, så du kan komme i gang med at bruge den igen.

 

Vi hos iHero i Odense sætter en ære i kun at anvende de bedste reservedele. Der sikrer vi os ved selv at stå for importen af dem og efterfølgende kvalitetstest. På den måde er vi sikre på, at du får de materialer, som er bedste egnet til den skade, som iPad har lidt. Vi gå aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og det har blandt andet sikret os en mængde af meget fine anmeldelser på Trustpilot, hvor tidligere kunder udtrykker stor tilfredshed med det arbejde, vi har udført.

iHero giver dig 2 års garanti på reparation af iPad i Odense

Når vi har repareret din iPad, kan du begynde at bruge den igen. Hvis der mod forventning skulle opstå problemer med reparationen, har vi naturligvis 2 års garanti på de reservedele, som vi har brugt. Det er din sikkerhed for, at du får noget for dine penge og ikke igen skal punge ud, hvis din iPad ikke fungerer efter hensigten. Men det er også din garanti for, at vi kan stå inde for det arbejde, vi udfører. Vi er nemlig sikre på, at du bliver en del af de mange tilfredse kunder, vi har haft.

Du finder os overalt i landet

iHero har afdelinger rundt omkring i hele landet, men hvis du bor i Odense eller omegn, er du meget velkommen til at slå et smut omkring vores butik. Her kan du vise os, hvad problemet består i, og vi kan fortælle dig, hvordan det kan ordnes. Du er naturligvis også velkommen til at benytte vores kontaktformular eller sende din enhed til os med posten. Uanset fremgangsmåde tager vi din henvendelse seriøst.