VORES KUNDER ELSKER OS

Har du brug for en iPhone Reparation i Viborg?

Har du brug for hjælp til iPhone Reparation Viborg? Vi er hos iHero specialister i reparation af iPhones og kan reparere alle slags fejl en iPhone måtte have.

De fleste af vores kunder, kommer ind med fejl som:

  • Smadret skræm/glas på iPhonen
  • Home-knap / Sluk-knap virker dårligt eller ikke
  • Hadware fejl i iPhone
  • Vandskader

Vi laver dog alle slags reparationer, så selvom din fejl skulle være speciel eller andre reparatører ikke kan, så kan vi selvfølgelig også hjælpe.

Firmaet iHero.dk startede op i Silkeborg for år tilbage, hvor vi startede vores første afdeling, hvor vi lavede reperationer af alle typer apple-produkter. Vi har oplevet en stor efterspørgsel efter kvalitetsreparationer til priser, hvor alle kan være med. Vi har derfor åbnet flere afdelinger i Aarhus, Silkeborg, Herning, Odense og nu Viborg.

Reparation af iPhone i Viborg

Vi holder til i Sankt Mathias Centret 1, 8800 Viborg hvor alle vores reparation af iPhone i Viborg også foregår. Vi laver alle reparationer samme dag, som du kommer med din telefon, så du ikke skal gå længe uden telefon.

Vi har mange års erfaring med reparation af iPhones og benytter kun de bedste iPhone reservedele. Derfor har vi altid 2 års garanti på alle reparationer.