Vælg din model herunder:

Har du brug for en Samsung reparation?

 

Hos iHero er vi eksperter indenfor Samsung reparationer, og med mere end 150.000 reparationer bag os, så har vi set stort set alle skader.
Vores dygtige team af teknikkere, står klar til at hjælpe dig i vores butikker landet over, hvor du trygt kan indlevere din Samsung telefon til reparation.

Vi laver mange skader allerede samme dag, som du leverer telefonen til os, dog kan vi i visse tilfælde være nød til at beholde din telefon lidt længere. Når vi udfører reparationer på Samsung telefoner, så har vi taget et bevidst valg, og det er at vi udelukkende benytter fuld originale Samsung reservedele. Grunden til at vi har valgt at benytte Originale dele til Samsung reparationer, er at kvaliteten af de uoriginale Samsung dele er meget svingende, det er derfor en god ide at se sig om, inden man vælger en tilfældig reparatør på det lokale gadehjørne, som skal udføre reparationen.

 

Vi har 4 butikker rundt om i landet!

 

Vi har butikker i Silkeborg, Herning, Viborg og Aarhus, så du er altid tæt på et af vores værksteder, hvor du kan få hjælp til din Samsung telefon hvis uheldet skulle være ude.
Vi har også et stort udvalg af tilbehør til Samsung telefoner, fx covers, skærmbeskyttelse osv.

 

Vi er eksperter i Samsung skærmskift!

 

Hvis der er én reparation vi laver mange af, så er det Samsung skærmskift. Samsung er en meget populær smartphone over hele verden, og derfor er der selvsagt også rigtigt mange skærme der går i stykker. Skulle uheldet være ude, og din Samsung skærm er gået i stykker, så kan vi lave den så god som ny igen, på ingen tid. Kvalitet og service, er nøgleord for os, og vi vil altid gå rigtigt langt for at gøre vores kunder tilfredse.