Hurtig og billig reparation af din OnePlus!

Vi har stor erfaring inden for reparationer af OnePlus telefoner, og kan derfor hjælpe dig med stort set alle former for skader på din OnePlus smartphone.

Siden 2013, har vi udført mere end 150.000 reparationer, og er derfor nogle af landets førende eksperter i reparationer af telefoner, tablets og Computere.

Finder du ikke din telefon på listen? – Så kontakt os på tlf. 28 23 91 94.

Vælg din model herunder:

Høj kvalitetskontrol

Vi sætter altid en ære i, at de reparationer vi laver, lever op til de originale standarder. Det er derfor en fast del af vores arbejdsgang, at vi gennemtester alle telefoner vi har til reparation, inden de bliver udleveret til vores kunder igen. Det er blot en af mange punkter, hvor vi forsøger at stille dig som kunde bedre, når du får repareret din OnePlus hos os.

2 Års Garanti!

Hvis uheldet skulle være ude, og der skulle være en fejl på den reparation vi har udført, så yder vi altid 2 års fuld garanti. Du kan derfor trygt få lavet din OnePlus reparation hos os, vi står nemlig bag det håndværk vi udfører.

Vi reparerer alle OnePlus modeller!

Har du brug for en OnePlus reparation, kan du indlevere den i alle vores butikker, hvor vores dygtige teknikkere vil hjælpe dig hurtigst muligt. Mange skader kan vi lave samme dag, dog kan der være tilfælde hvor det tager lidt længere tid.
Der er ikke nogen skade på OnePlus telefoner, som vores dygtige teknikkere ikke kan hjælpe med. Vi har set mange forskellige skader, dog er den mest almindelige selvfølge en knust skærm. Vi har dog også udført mange andre reparationer, fx batteriudskiftning, Kameraudskiftning og meget meget mere. Vi lagerfører stort set alle reservedele på eget lager, og vi kan derfor hjælpe dig relativt hurtigt.

Lidt information om OnePlus som mærke

OnePlus er en kinesisk Smartphone producent, som blev grundlagt i 2013 af Tech iværksætteren Pete Lau.
Den første smartphone som OnePlus sendte på gaden, kom til at hedde OnePlus One. Den blev en rigtig stor succes for det nye Kinesiske firma, som under et år efter kunne sende den næste smartphone på gaden, nemlig OnePlus 2.
Firmaets telefoner er blandt andet kendt for at have nogle meget lave priser, i forhold til hvor meget hardware man får for pengene.