Har du brug for en billig Mobil Reparation?

Hvis du har brug for en billig mobil reparation, så er vi det rigtige valg. Vi har nemlig prisgaranti på samtlige reparationer, det har vi fordi vi ønsker at være den reparatør folk vælger, uanset om de er ude efter en høj kvalitets reparation, eller en billig mobil reparation.

Hos iHero får du masser af værdi for pengene, når du skal have din mobil repareret, vores team af eksperter har så stor en Know-How, at vi kan hjælpe dig med stort set alle former for skader din mobil måtte have.

Vi laver alle former for mobil reparationer, uanset om der er tale om en smadret skærm, et dårligt batteri, eller noget helt tredje.

Vælg mærket på den mobil du ønsker repareret herunder

Hvor hurtigt kan i lave min Mobil?

Vi udfører cirka 90% af alle vores reparationer inden for en halv time, dog kan der være reparationer hvor vi er nødsaget til at beholde din telefon i lidt længere tid.

Vi laver altid gratis Diagnose

Hos os har vi altid haft et mål om at gøre vores reparationer, så gennemsigtige som muligt. Derfor har vi valgt at give gratis diagnose til samtlige af vores kunder, uanset hvad de skal have lavet.

Det gør vi for at være sikre på, at vores kunder kender til hele problematikken deres telefon har, inden de beslutter sig for, om mobil reparationen kan betale sig for dem.

2 års garanti!

Vi ønsker at alle vores kunder skal føle sig trygge, når de får lavet en mobil reparation hos os, derfor yder vi altid 2 års fuld garanti på alle former for mobil reparationer.
Rigtigt mange reparatører yder kun de lovpligtige 2 års reklamationsret, det stiller dig dog væsentligt dårligere som forbruger, end med vores 2 års garanti. Vi har helt gennemsigtige garantibetingelser.

Skal vi reparere din mobil? – Vi har ingen tidsbestilling!

Hvis du vælger at vi skal stå for din mobil reparation, så kan du faktisk bare komme forbi en af vores fire butikker. Når du vælger os som din mobil reparatør, så kan du være sikker på at vi yder en god service og kun benytter de absolut bedste reservedele til din mobil reparation, uanset hvor stor eller lille en reparation du skal have lavet.

Vi vil elske at reparere din mobil, og er sikker på at du vil elske vores service og kvalitet!