Vælg din Mac herunder:

VORES KUNDER ELSKER OS

Har du brug for en Macbook eller iMac Reparation i Århus?

Leder du efter Mac reparation i Århus?

Hvis du leder efter et sted i Århus, som kan hjælpe dig med at få repareret eller optimeret din Mac, kan vi hos iHero hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med reparationer af Mac, uanset om det gælder iMac, Macbooks eller andre modeller. Derfor kan du altid vide dig sikker på, at vi nok skal finde den løsning, der passer til de behov, du har. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

 

  • Express diagnose
  • Udskiftning af glas
  • Installation og montering af harddisk
  • Opgradering af RAM

Kvalitet og service på et højt niveau

Når der er opstået et problem med din Mac, eller du blot oplever, at den ikke performer lige så optimalt, som den gjorde før i tiden, er det måske på tide at få et hold af professionelle teknikere til at gå den efter i sømmene. Vi har mere end 150.000 reparationer bag os, og det betyder, at vi har stor erfaring med og ekspertise i at fejlfinde og reparere Macs.

 

Uanset om du ønsker at få din Mac opgraderet, eller om skærmen er gået i stykker, kræver det, at vi bruger reservedele. For at være sikker på at opnå et godt resultat anvender vi udelukkende reservedele af meget høj kvalitet. Det er din sikkerhed for, at du får en fuldendt Mac med hjem igen. I øvrigt sørger vi også for at reparere din Mac hurtigt – dog uden at vi på nogen måde går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Altid 2 års garanti på Mac reparation i Århus

Vi hos iHero i Århus sætter en ære i at sørge for, at din Mc bliver så god som ny. Men skulle det uventede ske, at du inden for en periode på 2 år igen oplever samme problemer med din Mac, har vi naturligvis en garanti på 2 år på alle reservedele. På den måde får du sikkerhed for vores arbejde, og du kan blot indlevere Mac’en til os igen, hvorefter vi gratis vil se på den igen.

Du kan finde os i hele landet

Hvis du bor i Århus, kan du enten benytte dig af kontaktformularen på siden eller komme ned i vores butik. Så kan vi sammen finde en løsning på det problem, der er opstået med din Mac. Skulle du befinde dig et andet sted i landet, er der også rige muligheder for at vi der kan hjælpe dig. iHero har nemlig flere forskellige afdelinger i hele landet, så vi kan hjælpe alle danskere.