Leder du efter computer reparation i Silkeborg?

Hos iHero er vi eksperter i at reparere computere, som på den ene eller anden måde er gået i stykker. Der kan være tale om forskellige forhold, der har forårsaget, at din computer ikke længere fungerer optimalt. Dertil kan vi også være behjælpelige, hvis du har brug for at få din computer opgraderet, men ikke selv har lyst til at få fingrene i maskineriet. Det betyder, at vi hos iHero i Silkeborg blandt andet kan tage os af følgende problematikker:

 

  • Vi fjerner virus og malware
  • Vi opgraderer hardware
  • Vi opdaterer software og drivere
  • Vi fejlsøger og reparerer alle mærker

Hurtig Diagnose

Prisgaranti

150.000 Reparationer

5 Fysiske Butikker

FÅ ET GODT TILBUD - UDFYLD FORMULAREN

Kvalitet og service i højsædet

I Silkeborg kan vi altid tilbyde dig de bedste produkter, så du er sikker på at gå hjem med en PC, der på alle parametre præsterer lige så godt som oprindeligt. Vi bruger kun de bedste materialer, og vi er altid opmærksomme på at behandle dit udstyr med respekt. Vi er eksperter inden for en lang række af både opgraderinger og reparationer, og med mange års erfaring er du sikker på, at din computer er i absolut gode hænder.

Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste service, og det indbefatter også, at vi kan give dig gode råd, når du kommer ind med din computer til reparation. Hvis du har spørgsmål angående eksempelvis anvendelse eller type af grafikkort, tager vores teknikere altid din henvendelse seriøst og vil efter bedste evne finde den løsning, som er den rette i dit tilfælde.

Få 2 års garanti på computer reparation i Silkeborg

Da vi altid yder en god service og på samme tid udfører reparationer af computere, som er af en meget høj standard, er vi også en velrenommeret virksomhed, der nyder høj anseelse på blandt Trustpilot, hvor tidligere kunder giver os meget fine karakterer. Dertil skal du også lægge mærke til, at vi yder 2 års garanti på de dele, som vi bruger, når vi opgraderer eller reparerer din PC. Det er yderligere din sikkerhed for, at du med ro i sindet kan lade os tage os af din computer.

Vi har forretninger i hele landet

Bor du ikke i Silkeborg, men stadig er på udkig efter en virksomhed, der kan foretage en reparation af din PC, så er det heldigvis sådan, at vi har forretninger i hele landet. Med mere end 150.000 reparationer på samvittigheden, egen import og kvalitetstestning af reservedele kan du være sikker på et meget fint slutresultat, når det drejer sig om reparation af computere. Vi ser frem til at servicere dig og give din computer nyt liv.  Kontakt os via formularen her på siden, eller kom ind i vores butik i Silkeborg