Vælg din Mac herunder:

VORES KUNDER ELSKER OS

Har du brug for en Macbook eller iMac Reparation i Silkeborg?

Er din Mac gået i stykker? Ihero er Silkeborgs dygtigste Mac reparatører!

Vi hos iHero i Silkeborg er udmærket klar over, at det kan være vanskeligt for dig at undvære din Mac. Men vi ved også, at det er forbundet med en del irriterende oplevelser, hvis din Mac ikke fungerer efter hensigten. Vi er eksperter i at sørge for, at din Mac igen bliver køreklar, så du hurtigt kan komme tilbage på sporet, og vi kan hjælpe dig med snart sagt alle de problematikker, der kan opstå, hvis du ejer en Mac-computer. Det kan eksempelvis dreje sig om:

 

  • Udskiftning af skærm
  • Udskiftning af TrackPad
  • Montering af ny harddisk
  • Udskiftning af Wifi

Få god service og høj kvalitet på Mac reparation i Silkeborg

Udover ovennævnte reparationer tilbyder vi også en lang række af andre services. Det kan være, at du synes, at din Mac er blevet langsom, eller du er i tvivl om, hvorvidt der er kommet malware eller virus på den. Uanset problemets omfang står vi hos iHero i Silkeborg klar til at hjælpe dig. Vi anvender kun markedets bedste reservedele, som vi selv importerer og kvalitetstester.

 

En Mac-computer er dyr, og det kan bedst betale sig at få den repareret i stedet for at skulle bruge penge på en ny. Vores teknikere har mange års erfaring og har foretaget over 150.000 reparationer. Så du kan være sikker på, at din Mac er i hænderne på kompetente folk.

Garanti på reservedele er en selvfølge

Når du skal have repareret din Mac, er det i øvrigt også rart at vide, at du kan regne med, at der er garanti på det arbejde, vi leverer, og de reservedele, som vi anvender. Vi nyder stor anerkendelse for vores arbejde, og vi er glade for at samle på tilfredse kunder, hvilket også kommer til udtryk på Trustpilot, hvor vi får meget fine anmeldelser. Det er vi naturligvis interesseret i at blive ved med, og derfor kan du også se frem til unik service og fantastisk kvalitet, når du lader os om at reparere din Mac. Vi kan også reparere din PC.

Find os i hele landet

Du kan finde iHero flere steder i landet, hvor vi sidder klar til at give dig gode råd og hjælpe dig med at få repareret din Mac. Så selvom du ikke bor i Silkeborg, har du stadig bestemt alle muligheder for at få repareret din Mac – eller blot få lavet en opgradering. Vi er behjælpelige med alle de spørgsmål, du måtte have. Kontakt os via formularen her på siden, eller kom ind i vores butik i Silkeborg.