Vælg din Mac herunder:

VORES KUNDER ELSKER OS

Har du brug for en Macbook eller iMac Reparation i Herning?

Er din Mac gået i stykker? Få repareret din Mac i Herning

Vi hos iHero i Herning kan hjælpe dig med mange af de problematikker, som kan opstå, når du er den lykkelige ejer af en Mac. Og i langt de fleste tilfælde er det en bedre forretning at få repareret din Mac frem for at investere i en ny. Det kan nemlig hurtigt blive en dyr fornøjelse. Uanset om du er på udkig efter en virksomhed, der kan reparere din Mac, eller du i højere grad ønsker at få din Mac opdateret, kan vi hos iHero i Herning blandt andet hjælpe med følgende:

 

  • Udskiftning af lademodul
  • Udskiftning af kabel til harddisk
  • Udskiftning af skærm
  • Udskiftning af tastatur

Kvalitet og service er nøgleord

Når du indleverer din Mac hos iHero i Herning, kan du være sikker på at din Mac nok skal blive så god som ny. Vi har Danmarks bedste teknikere og med mere end 150.000 reparationer i vores bagkatalog, ved vi præcis, hvordan vi skal gribe netop dit problem an. Det betyder også, at du får din Mac hurtigt tilbage, da vi også godt er klar over, at det kan være svært at undvære den i dagligdagen.

 

Det er vigtigt, at du kun får de bedste reservedele i din Mac, og derfor er vi meget opmærksomme på, hvilken slags vi benytter. Vi importerer selv reservedelene, ligesom vi selv står i spidsen for at kvalitetsteste dem. På den måde er vi hos iHero i Herning sikre på, at du kun får det bedste. Det er til gavn for din Mac’s levetid og funktionalitet.

Altid 2 års garanti på reparation af Mac i Herning

Efter du har fået repareret din Mac hos os i Herning, er det naturligvis rart at vide, at vi yder 2 års garanti på reservedele, som vi brugt i din Mac. Det er din sikkerhed for, at du gratis kan indlevere din Mac igen, såfremt den uventet skulle få samme problemer igen. Vores succesrate er i øvrigt på 98%, hvilket vidner om det høje niveau, vores teknikere arbejder med. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

Find os i hele landet

Det er vores mission at blive hele Danmarks foretrukne samarbejdspartner, og vi håber at vores høje niveau både inden for kvalitet og service vil bringe os dertil. Skulle du bo i Herning eller omegn, kan du enten bruge kontaktformularen her på siden, eller også kan du besøge os i vores butik. Så skal vi nok sørge for, at din Mac igen bliver køreklar.