Vi laver alle former for Sony reparationer!

Hos iHero er vi specialiserede i at udføre professionelle Sony Reparationer, på alle former for sony telefoner. Vi yder altid 2 års fuld garanti på alle udførte reparationer, så du er sikker på at kvaliteten er iorden. Vi har været i branchen siden 2013, og har siden da udført over 150.000 reparationer, heraf rigtigt mange på Sony telefoner.
Du skal vælge os som din Sony reparatør, hvis du er ude efter god kvalitet, godt håndværk og ikke mindst sublim kundeservice
Kan du ikke finde din Sony telefon på listen? Så ring til os på tlf. 28 23 91 94 – Vi laver nemlig næsten alle Sony telefoner.

Vælg din model herunder

Vi laver alle modeller! – Især Sony Experia

Sony er et af de mobil brands, der udgiver alle flest telefoner. Faktisk er der så mange modeller, at det næsten er umuligt at lagerføre alle sammen, dog bestræber vi os altid på at have reservedele til minimum 80% af alle Sony telefoner på markedet. Det sikre, at du som kunde altid får lavet en Sony reparation lyn hurtigt.

Vi laver alle former for skader på Sony telefoner!

 

Uanset hvilken skade din Sony telefon måtte have fået, kan vi hjælpe. Vores professionelle team af dygtige Mobil teknikkere har set stort set alle former for skader på Sony telefoner, og kan lave mere end 98% af alle skader.

Vi har fx lavet, Vandskader, Udskiftning af ørehøjtaler, skærm udskiftning, batteri udskiftning, Bundkort reparationer og meget mere på Sony Smartphones!

De fleste Sony reparationer tager ikke mere end en enkelt dag, dog kan det i visse tilfælde være nødvendigt at beholde din telefon, til reparation i et par dage. Vi benytter hovedsageligt originale eller OEM dele, når vi udfører Sony reparationer, så du får så godt et resultat som muligt.
De skærme der sidder på Sony telefoner, er nogle af de absolut bedste på markedet, og derfor er det vigtigt at man vælger en reparatør der benytter kvalitets dele, og som har stor erfaring indenfor Sony reparationer.

Vi glæder os til at hjælpe dig, med din Sony reparation!