Vælg din iPhone herunder:

VORES KUNDER ELSKER OS

Har du brug for en iPhone Reparation i Silkeborg?

Står du med en ødelagt iPhone eller anden smartphone i Silkeborg og omegn? Så er du kommet til det helt rette sted!

Her på iHero.dk specialiserer vi os i reparationer af iPhones.

Vi reparerer flest af disse problemer: 

  • Smadret skærm på iPhone
  • Ødelagt home-knap/sluk-knap
  • Defekter i din iPhones hardware
  • Vandskader i din iPhone

.. men vi reparerer selvfølgelig også alle andre problemer, din iPhone måtte have.

Vi startede oprindeligt op i Silkeborg med reparation af iPhones og er sidenhen udvidet til Århus, Viborg, Odense og Herning, hvor der er blevet taget rigtig godt imod os. Vi stræber os efter at lave den bedst mulige reparation af din iPhone, så du hurtigt kan komme videre – vi kender selv til irritationen af at have en defekt iPhone i længere tid af gangen.

De bedste til iPhone reparation i Silkeborg

Vi er stolte af at kunne præsentere vores TrustPilot, hvor tidligere kunder har bedømt os til 9.4 ud af 10 stjerner. Det er vi rigtig stolte af, og har lagt rigtig mange kræfter i at kunne nå dertil, hvor vi er i dag.

Vores speciale er helt klart smadret skærme på iPhones, og det er også den slags reparation vi udfører allerflest af. Udover alt dette, er vi glade for at kunne tilbyde reparation udelukkende med kvalitetssikrede dele og 2 års garanti!

Erfaring fra over 150.000 reparationer!

Hos Ihero har vi hjulpet mere end 150.000 fortvivlede danskere, med deres ødelagte iPhones og iPads – Det gør os til en af de største spillere på det danske marked, indenfor iPhone reparationer. Vores teknikere kan hjælpe med blandt andet Udskiftning af batteri, vandskade, udskiftning af højtaler, udskiftning af knapper – Kort sagt kan vi hjælpe med stort set alle skader som din iPhone måtte have.

Ihero er også til stede i en række af Danmarks største byer som blandt andet AarhusHerning, Odense og Viborg.