Vælg din model herunder:

Er din Huawei Skærm smadret?

Hos iHero har vi mange års erfaring, indenfor Huawei reparationer, faktisk har vi udført så mange at vi med rette godt tør kalde os for eksperter på området.
Da de fleste Huawei telefoner har en stor og flot skærm, er det også især den der er udsat for skader, og det er selvsagt også den reparation vi laver flest af. Rigtigt mange kunder har akut brug for hjælp når de har smadret deres Huawei skærm, derfor har vi oplevet en stor stigning i reparationer på Huawei smartphones, de seneste 5 år.

Et andet problem vi også dagligt hjælper rigtigt mange danskere med, er når deres Huawei telefon ikke holder strøm ret længe mere.

Det er især omkring vintertid at vi får mange henvendelser fra fortvivlede danskere, der oplever at når det er koldt, så går deres telefon simpelthen ud ved høje procenter fx ved 30%. Det er heldigvis noget der er hurtigt og billigt at få løst, vi udskifter nemlig også gerne dit batteri! Vi benytter kun originale batterier, hvilket sikre dig at din telefon får den mængde strøm som den er designet til at få. Du vil opleve en mærkbar forskel, hvis du får skiftet dit batteri – Du vil heller ikke opleve at den går ud ved mere end 1% strøm.

Vi har markedets stærkeste garanti, hvilket sikre dig som kunde mod uforudsete fejl og mangler på de reservedele vi monterer på din Huawei. Vi yder altid 2 års fuld garanti på alle de reparationer vi udfører i vores butikker landet over. Da vi har butikker i hele landet, kan du benytte dig af garantien i fx Silkeborg, Herning, Aarhus eller i Viborg.

Er du tit uheldig med at smadre skærmen på din Huawei, så kan det være en god ide at få monteret skærmbeskyttelse på din Huawei, det kan vi også klare i alle vores butikker.

Panzer glas er 9 gange stærkere end normalt glas, derfor vil du også opleve en mærkbar forskel i holdbarheden på din skærm, når du har det monteret.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din Huawei telefon!