Vælg din iPad herunder:

VORES KUNDER ELSKER OS

Har du brug for en iPad Reparation i Viborg?

 ✓  2 års garanti!           ✓    Prisgaranti!         ✓    Hurtig Reparation!

Vores butik ligger centralt i Viborg, nemlig i Sankt Mathias Centret 1, 8800 Viborg.

Hos iHero.dk har vi mange års erfaring med iPad Reparation Viborg. Vi holder til i Sankt Mathias Centret 1 i Viborg, hvor du altid kan komme forbi og få lavet din iPad.

Reparation af iPad Viborg

Alle vores teknikere i vores Viborg-afdeling har stor erfaring med reparation af iPad. Uanset om det er en smadret iPad skærm, din iPad ikke kan oplade eller noget helt andet, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Du kan blot indlevere din iPad i vores butik, hvor vi hurtigst muligt får din iPad kørende igen.

Reservedele af højeste kvalitet

Der er stor forskel på reservedelene, som forskellige teknikere bruger. Vi bruger altid de bedste reservedele på markedet og går aldrig på kompromis med kvalitet eller service. Vi tester alle reservedele inden de monteres på vores kunders produkter. Derfor er du som kunde sikret det bedste produkt, som er så godt som ny igen.

2 års garanti på iPad Reparation i Viborg

Pga. vores mange års erfaring med reparation af iPads og vores reservedele i den bedste kvalitet, er vi ikke bange for at give vores kunder en garanti. Vi tilbyder derfor 2 års garanti på alle reperationer vi laver.

Få lavet din iPad i dag

Du er altid velkommen til at komme forbi Sankt Mathias Centret 1, 8800 Viborg, hvor vi holder til. Vi kan løse næsten alle problemer samme dag, som vi modtager det defekte produkt.

ERFARING FRA OVER 150.000 REPARATIONER!

Hos iHero har vi hjulpet mere end 150.000 fortvivlede danskere med deres ødelagte iPhones og iPads.

Det gør os til en af de største spillere på det danske marked, indenfor iPad reparationer. Vores teknikere kan hjælpe med blandt andet Udskiftning af batteri, vandskade, udskiftning af højtaler, udskiftning af knapper – Kort sagt kan vi hjælpe med stort set alle skader som din iPhone måtte have.

iHero er derfor også til stede i en række af Danmarks største byer som blandt andet AarhusHerningOdense og Silkeborg.