Vælg din Mac herunder:

VORES KUNDER ELSKER OS

Har du brug for en Macbook eller iMac Reparation i Odense?

Leder du efter Mac reparation i Odense?

Hvis din Mac pludselig er gået i stykker, eller du har opdaget, at den ikke kører så hurtigt, som de gjorde før i tiden, kan vi hos iHero i Odense hjælpe dig med at optimere din Mac. Vi er et hold af specialiserede teknikere, som har lavet mere end 150.000 reparationer, og derfor altid går til opgaven med en stor portion erfaring. Vi kan blandt andet hjælpe med:

 

  • Backup af data
  • Backup fra en defekt harddisk
  • Udskiftning af TrackPad
  • Udskiftning af batteri

iHero yder topkvalitet og suveræn service på reparation af Mac i Odense

Hos iHero i Odense er det vores mission, at vores kunder altid skal være tilfredse med det resultat, som vi leverer. Derfor sørger vi blandt andet for både at kvalitetsteste og importere alle reservedele selv. På den måde kan vi nemlig altid vide os sikre på, at vi kun bruger dele til din Mac, som vi kan stå inde for. Det er en del af den sikkerhed, du får, når du handler med iHero i Odense.

 

Når du har indleveret din Mac til os, og vi påbegynder reparationer, ved vi godt, at du mangler din Mac i dagligdagen. Derfor er vi også opmærksomme på, at din ventetid spiller en rolle. Vi gør meget ud af at levere dit produkt tilbage lynhurtigt, uden at vi på nogen måde går på kompromis med den reparation, som vi har foretaget.

Du får 2 års garanti på reparation af Mac i Odense

Når du får din Mac tilbage fra en reparation, er det vores erfaring, at du ikke skulle få yderligere problemer med det. Skulle det uventede dog ske, og det samme problem opstår igen, er der naturligvis 2 års garanti på det arbejde, vi har udført og de reservedele, som vi har anvendt. Det betyder, at du naturligvis ikke skal betale noget yderligere for at få repareret din Mac igen. Det er din sikkerhed for, at din Mac ikke lider overlast.

Find os i hele Danmark

Vi hos iHero tilbyder reparation af alle slags Mac-computere, og vi kan altså være behjælpelige både med ordinære opgraderinger og problematiske reparationer. Uanset hvor du befinder dig i landet, kan du få hjælp til din Mac i en iHeros butikker. Men skulle du befinde dig i Odense eller omegn, kan du kontakte os via formularen her på siden eller bare komme et smut ind i butikken i Odense. Så finder vi en løsning på netop dit problem.