Er din PC gået i stykker? Vi laver computer reparation i Odense!

Uanset om du er studerende, eller på anden vis gør brug af en computer i dagligdagen, ved både du og vi, at det er meget besværligt at undvære computeren. Vi bruger den til de fleste ting i hverdagen, og desværre sker det indimellem, at en computer løber ind i nogle problemer, der kan vise sig at være så vanskelige at behandle, at du må alliere dig med professionel arbejdskraft. Vi hos iHero i Odense kan blandt andet hjælpe med følgende:

 

  • Vi fjerner virus og malware
  • Vi opgraderer hardware
  • Vi opdaterer software og drivere
  • Vi fejlsøger og reparerer alle mærker

Hurtig Diagnose

Prisgaranti

150.000 Reparationer

5 Fysiske Butikker

FÅ ET GODT TILBUD - UDFYLD FORMULAREN

2 ÅRS GARANTI PÅ COMPUTER REPARATION I ODENSE

Som sagt benytter vi os kun af markedets bedste reservedele. Det gør vi, fordi vi er sikre på, at både du og vi på den måde får et resultat, som vi alle kan være tilfredse med. På samme tid yder vi 2 års garanti på alle reparationer og reservedele, hvilket betyder, at du roligt kan komme ind med din computer igen, hvis du mod forventning ikke synes, at den præsterer så godt, som den skulle.

Ikke bare i Odense, men hele landet

Vi hos iHero i Odense ser frem til at hjælpe dig med at reparere din computer. Uanset problemets omfang skal vi nok i fællesskab finde en løsning, der passer dig. Skulle du befinde dig et andet sted i landet, kan vi garanteret også hjælpe dig. iHero har nemlig en lang række af forretninger i Danmark, hvor du kan søge hjælp, hvis din computer ikke makker ret. Kontakt os via formularen her på siden, eller kom ind i vores butik i Odense.

Vi har udført mere end 150.000 Reparationer

Hos iHero kan vi tilbyde dig en kombination af dedikerede medarbejdere med over 150.000 reparationer på bagen samt markedets bedste reservedele. Vi er altid på udkig efter den løsning, der passer bedst til dig og dine behov, og vi er udmærket klar over, at tiden på reparationen er en afgørende faktor. Derfor tilbyder vi lynhurtig service, uden at vi på nogen måde går på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Der er forskel på kunders behov. Men vi vil gerne gøre vores ypperste for netop at forstå dig. Derfor er vi også behjælpelige med alle de spørgsmål, som du måtte have. Uanset om det gælder gode råd til opsætning af grafikkort, eller om du blot er interesseret i at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, så står vi klar med gode råd.