Vælg din iPhone herunder:

Reparation af iPhones

Apples iPhones er en af verdens mest solgte smartphones nogensinde – og det gælder også i Danmark, hvor der findes flere hundredetusinde danske brugere.

iPhones er særligt kendt for deres smukke og moderne design, samt deres mange fantastiske features, som gør deres telefoner til en uundværlig del af hverdagen for rigtigt mange både unge og ældre. Men der er en udfordring ved iPhones. Ligesom mange andre smartphones har de relativt nemt ved at gå i stykker. Moderne smartphones fylder meget i både hånden og bukselommen, og derfor er det svært at undgå at tabe dem.

Heldigvis er de også nemme at reparere igen! Hos iHero er vi specialister i alle former for iPhone reparationer, og tilbyder derfor at reparerer stort set alle fejl og mangler på alle iPhones på markedet.

Apple kommer jævnligt med nye iPhones og derfor ændrer designet sig ofte på de forskellige modeller. Men skaderne er dog ofte de samme. Her er der oftest tale om knuste glas eller enkelte komponenter, der skal skiftes ud.

Her er det meget almindeligt, at en iPhone med et par år på bagen har brug for at få skiftet sit batter. Der kan dog også være andre problemer såsom at din telefon ikke vil tænde.

Uanset hvilket problem du måtte stå med, er vi dog klar til at hjælpe dig!

Garanti = Tryghed

Vi er så sikre på at vores arbejde er i orden, at vi altid tilbyder alle vores kunder 2 års fuld garanti.
Det har vi intet problem med at gøre, da vi kun benytter kvalitets reservedele til vores reparationer. Vores reservedele gennemgår flere grundige kvalitetstjek inden de lander i vores butikker.
Det kan ikke understreges nok, hvor utroligt vigtigt at det værksted man vælger, benytter de rigtige dele, og har det nødvendige kendskab til elektronik. Vi har hos iHero flere gange set eksempler på at andre værksteder desværre har kortsluttet en kundes telefon, hvorefter kunden ingen former for erstatning får – Sådan er det ikke hos os.

Landsdækkende kæde

Hos Ihero har vi afdelinger over hele landet, så du altid kan finde os, hvis uheldet måtte være ude.

Vi reparerer professionelt på vores egne værksteder i SilkeborgÅrhusHerning og Viborg , hvor du har mulighed for at aflevere dit produkt, eller sende det med posten til reparation. Hos os er du altid sikker på at blive mødt med god service, fra start til slut.

Med vores fem værksteder og med mere end 150.000 reparationer på bagen er vi er blandt landets største indenfor reparationer af både iPhones og ikke mindst iPads, kan vi tilbyde dig den nødvendige knowhow når du har problemer med dine Apple produkter.