Vælg din iPhone herunder:

iPhone Reparation

Hos iHero er vi specialister indenfor iPhone reparation, og tilbyder at reparerer stort set alle fejl og mangler på alle iPhones på markedet.
Vores teknikere har flere års erfaring, og har alle gennemgået et grundigt oplæringsforløb, på vores hovedværksted i Silkeborg.
Da vi er blandt landets største indenfor blandt andet iPhone reparation, kan vi tilbyde dig den nødvendige knowhow når du har problemer med din iPhone.

Garanti = Tryghed

Vi er så sikre på at vores arbejde er i orden, at vi altid tilbyder alle vores kunder 2 års fuld garanti.
Det har vi intet problem med at gøre, da vi kun benytter kvalitets reservedele til vores reparationer. Vores reservedele gennemgår flere grundige kvalitetstjek inden de lander i vores butikker.
Det kan ikke understreges nok, hvor utroligt vigtigt at det værksted man vælger, benytter de rigtige dele, og har det nødvendige kendskab til elektronik. Vi har hos iHero flere gange set eksempler på at andre værksteder desværre har kortsluttet en kundes telefon, hvorefter kunden ingen former for erstatning får – Sådan er det ikke hos os.

Landsdækkende kæde

iHero ApS er en landsdækkende kæde, og du kan derfor gøre brug af din garanti uanset hvilken af vores butikker du vælger.
Vi har idag reparations butikker i Herning, Århus, Silkeborg, Odense og Viborg, hvor vi tilbyder iPhone reparation og reparation af mange andre mærker. Vi har grundet stor efterspørgsel udvidet vores telefontid fra 08:00 – 23:00 alle ugens dage, så du altid kan komme i kontakt med os hvis du har spørgsmål – Vi er altid kun et opkald væk.