Personerne bag

iHero ApS er en Dansk virksomhed, der er ejet af to unge iværksættere.
Ejerne bag iHero har en stor interesse indenfor Apple produkter og gadgets generelt, det var også det der fik dem til at starte iHero ApS.

iHero ligger i Silkeborg, Århus Herning og Viborg hvor du har mulighed for at indlevere din enhed uden tidsbestilling.

Hos os kan du altid være sikker på at få god service, og de bedste reservedele af højeste kvalitet.
Vi kan tilbyde stort set alle former for reparationer af iPhones og iPads. Vi tilbyder også reparation af mac,bærbar og stationær

Selvom at vi er eksperter i iPhone og iPad reparationer, så tilbyder vi selvfølgelig også reparationer af alle øvrige mobil og tabletmærker på markedet fra Samsung til Sony, Nokia og mange flere. Så uanset hvilken telefon eller tablet du har, står vi altid klar til at hjælpe jer.

Kvalitet

Hos os er du altid sikker på at vi kun monterer de bedste reservedele på din telefon. Vi tester vores reservedele inden de monteres, så du slipper for at skulle bruge tid på at komme tilbage med en reklamation.

Service

At give vores kunder god service, er noget vi går rigtigt meget op i. Vi har blandt andet telefontid fra Mandag – Fredag 10:00 – 18:00 & Lørdag 10:00 – 15:00, så er der et problem med din telefon, så står vi altid til rådighed –  Det er naturligvis også muligt at få udført reparationer mandag-fredag i tidsrummet 10:00 – 18:00 og lørdag 10:00 – 15:00.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit produkt.