Hurtig Computer reparation i Århus

Hvis du er på udkig efter hjælp til at få repareret eller optimeret din computer, kan vi hos iHero i Århus hjælpe dig. Vi er et hold af rutinerede og dedikerede medarbejdere, som har kompetencerne til at hjælpe dig med en bred vifte af forskellige problemer, som kan opstå, hvis du har en computer, der ikke helt fungerer. Vi kan blandt hjælpe dig med følgende:

  • At fjerne virus og malware
  • At opgradere hardware
  • At opdatere software og drivere
  • At fejlsøge og reparere alle mærker

Hurtig Diagnose

Prisgaranti

150.000 Reparationer

5 Fysiske Butikker

FÅ ET GODT TILBUD - UDFYLD FORMULAREN

2 års garanti på computer reparation i Århus

Vi er faktisk så sikre på kvaliteten af vores arbejde, at vi naturligvis giver dig 2 års garanti på alle reservedele, som vi har brug til at reparere din computer. Det betyder, at du roligt kan komme ind til os igen, hvis det samme problem med din computer uventet skulle opstå igen. Med en succesrate på 98% kan du i øvrigt godt stole på, at vi nok skal finde ud, hvad der skal til for at få din computer op at køre igen.

Du finder os overalt i Danmark

Hvis du bor i Århus eller omegn og har brug for assistance til din computer, kan du bruge kontaktformularen på siden. Du kan naturligvis også tage din computer under armen og komme ned i vores butik, så finder vi hurtigt ud af, hvad vi skal gøre ved den. Vi har også mange andre

Vi har hjulpet mere end 150.000 danskere med deres IT

Når du indleverer din computer til eksempelvis fejlsøgning, er vi godt klar over, at vi har at gøre med et stykke teknologi, som du har stort behov for i hverdagen. Derfor er det også en del af vores service, at vi reparerer og optimere din computer meget hurtigt. Vores teknikere har lavet mere end 150.000 reparationer og har derfor den fornødne ekspertise til lynhurtigt at fastslå problemets art og efterfølgende fikse det.

På samme tid er vi godt klar over, at en vellykket reparation af en computer bestemt hænger sammen med de reservedele, vi bruger. Derfor anvender vi kun de bedste af slagsen, ligesom vi selv står for importen og kvalitetstestningen af disse. Det er din sikkerhed for, at du får en computer tilbage, der præsterer højt på alle parametre.