Vælg din iPad herunder:

VORES KUNDER ELSKER OS

Har du brug for en iPad Reparation i Silkeborg?

Står du uheldigvis med en ødelagt iPad? Her hos iHero.dk specialiserer vi os i at reparere iPads.

Vi tilbyder dig at reparere din iPad hurtigt og smertefrit med markedets bedste reservedele. I vores afdeling i Silkeborg, kan du med det samme få stillet en diagnose og repareret din iPad, og det behøver ikke at tage mere end 60 minutter.

Vi har den billigste reparation af iPad i Silkeborg

Vi befinder os på Søndergade 12 i Silkeborg, hvor du kan stikke hovedet ind og få et godt tilbud på reparation af din ødelagte iPad. Vi anvender kun markedets bedste reservedele og tilbyder dig 2 års garanti på din reparation!

 

 

Vi kan reparere alle problemer – især din skærm

Igennem de sidste par år, har vi beskæftiget os rigtig meget med iPad reparation, og kan roligt sige, at vi har brugt rigtig mange timer på at reparere iPads – især skærmen på en iPad. Vi oplever en rigtig stor efterspørgsel på reparation af smadret skærm på en iPad, og derfor har vores teknikere brugt rigtig mange timer på at opnå stor ekspertise indenfor netop iPad reparation.

Den skade vi ser mest, er uden tvivl glas og skærm skader på iPads. Grundet stor efterspørgsel på denne type reparation, har vores teknikere med tiden fået stor erfaring med lige netop skærm skift på iPads.

ERFARING FRA OVER 150.000 REPARATIONER!

Hos Ihero har vi hjulpet mere end 150.000 fortvivlede danskere med deres ødelagte iPhones og iPads.

Det gør os til en af de største spillere på det danske marked, indenfor IPad reparationer. Vores teknikere kan hjælpe med blandt andet Udskiftning af batteri, vandskade, udskiftning af højtaler, udskiftning af knapper – Kort sagt kan vi hjælpe med stort set alle skader som din iPhone måtte have.

Ihero er derfor også til stede i en række af Danmarks største byer som blandt andet AarhusHerningOdense og Viborg