Har du brug for computer reparation i Herning?

Hos iHero i Herning er vi eksperter i at reparere computere. Vi har mere end 40.000 reparationer i bagagen, og i vores højt specialiserede værksted kan vores teknikere tage sig af en bred vifte af de problematikker, du kan støde på, hvis du ejer en PC. Vi ved, at du er afhængig af din computer i dagligdagen, og derfor sætter vi også en ære i at udføre reparationerne så hurtigt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Vi kan blandt andet hjælpe med følgende:

 

  • At fjerne virus og malware
  • At opgradere hardware
  • At opdatere software og drivere
  • At fejlsøge og reparere alle mærker

Hurtig Diagnose

Prisgaranti

150.000 Reparationer

5 Fysiske Butikker

FÅ ET GODT TILBUD - UDFYLD FORMULAREN

Vi sikrer høj kvalitet og suveræn service

Når iHero i Herning skal hjælpe dig med at reparere eller optimere din computer, kan du være sikker på at blive mødt af et hold af dedikerede medarbejdere, som alle har dine behov for øje. Uanset om din computer er gammel eller ny, vil vi gøre vores bedste for, at du lynhurtigt kan få den tilbage i fin stand. Vi ved nemlig godt, at det er svært at undvære computeren i dagligdagen.

Vi benytter kun markedets bedste reservedele, som vi i øvrigt selv importerer og efterfølgende kvalitetstester. Det er din sikkerhed for, at du kun får de absolut bedste reservedele til din computer. Om din computer har en ødelagt skærm eller trænger til en ny harddisk, kan vi tage os af det. Vi har en succesrate på 98%, hvilket betyder, at vi garanteret også kan hjælpe dig.

Få 2 års garanti på computer reparation i Herning

Efter din computer er blevet repareret hos iHero i Herning, er det naturligvis i vores og ikke mindst din interesse, at den igen fungerer tilfredsstillende. Skulle det uventede ske, at skaden opstår igen, kan vi glæde dig med, at vi har 2 års garanti på alle reservedele. Det er din sikkerhed for, at du ikke kommer til at betale for noget, som ikke virker.

Vi har butikker i hele landet

Problemer med computeren kan opstå alle steder i landet. og vi vil gerne hjælpe dig lige præcis der, hvor du bor. Derfor har vi butikker i hele landet, hvorfra vi servicerer alle de forskellige kunder, der har brug for en computer reparation. Skulle du befinde dig i Herning eller omegn, kan du benytte kontaktformularen på siden eller slå et smut forbi vores forretning. Så kan vi med sikkerhed hjælpe dig.