Vælg din Mac herunder:

VORES KUNDER ELSKER OS

Har du brug for en Macbook eller iMac Reparation i Viborg?

Reparation af Mac i Viborg

En Mac-computer er en bekostelig affære, og erfaringsmæssigt kan det bedst betale sig at få Mac’en repareret. Det sparer dig nemlig for en del penge. Hos iHero i Viborg er vi et team af teknikere, som med mere end 150.000 reparationer på bagen, har den nødvendige ekspertise, der skal til, hvis du gerne vil have din Mac til at køre optimalt igen. Vi kan blandt andet være behjælpelige med følgende:

 

  • Eftersyn og optimering
  • Udskiftning af batteri
  • Montering af ny harddisk
  • Installation eller geninstallering af MAC OS

Få god kvalitet og service til din Mac i Viborg

Når du skal have repareret din Mac, er der flere gode grund til at vælge iHero i Viborg. For det første anvender vi udelukkende markedets bedste reservedele. Og for det andet har vi de bedste teknikere i Danmark. Det er en kombination, som er din sikkerhed for, at din Mac også efter enten opgraderingen, reparationen eller eftersynet fungerer optimalt.

 

Det er ofte problematisk at undvære sin Mac, og det er vi godt klar over. Derfor sørger vi også for at få ordnet reparationen så hurtigt som muligt. Men hos os er hastværk ikke lastværk. Vi samler på tilfredse kunder, og derfor ved vi godt, at det er nødvendigt, at vi gang på gang leverer en tilfredsstillende indsats.

Vi yder altid 2 års garanti på Mac reparation i Viborg

Vi kvalitetstester og importerer vores reservedel selv. På den måde har vi nemlig selv tjek på, hvilke produkter vi anvender. Når du har fået lavet en reparation hos iHero i Viborg, kan du også vide dig sikker på, at der automatisk følger en garanti på 2 år med i købet. Så kan du altid komme ind til os, hvis der – mod forventning – skulle opstå et problem med de dele, som vi har brugt. Garantien betyder naturligvis, at du ikke skal betale igen.

iHero har afdelinger i hele landet

Hos ihero tilbyder vi reparation af alle typer af Mac-computere. Uanset om der er tale om en stor iMac eller en mindre Macbook, har vi afdelinger over hele landet, som på sikker vis kan tage sig af det problem, der måtte være opstået. iHero er en virksomhed, der ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner, og vi vil gøre alt for, at du kommer herfra med en god oplevelse. Kontakt os via formularen her på siden, eller kom ind i vores butik i Viborg.