Kontakt Oplysninger:

iHero ApS
CVR. 37833169
Bredgade 45
7400 Herning
Tlf. 28 23 91 94
Email: Kundeservice@ihero.dk

 

Åbningstider

Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 15:00
Søndag/Helligdage: LUKKET

 

Derfor skal du vælge os

✓ Erfarne Teknikker!
2 Års garanti!
Altid Markedets bedste reservedele!
 Prisgaranti på alle reparationer!
✓ Over 150.000 reparationer udført!

Find os lige ved Føtex på Gågaden!

Vores butik i Herning, ligger så centralt som det overhovedet er muligt! Vi kan bl.a. hjælpe med iPhone reparationer og iPad reparation – samt ikke mindst en lang række øvrige mobil- og computerbrands som Nokia, Lenovo, Samsung og mange flere. Så uanset hvilket problem du står med, er vi altid klar til at hjælpe.

Du har gode muligheder for at parkere bag Dalgas Passagen som ligger lige bag Føtex. Vores butik er også nem at finde hvis du er med offentlig transport, vi ligger nemlig ikke langt fra både tog og busstation. Butikken ligger lige imellem det store Apotek  og Føtex, på Bredgade 45 (Gågaden) i Herning midtby. Du er naturligvis velkommen til at vente imens vi reparere din Smartphone eller Tablet, imens har du fx. mulighed for at læse de nyeste ugeblade og magasiner.

Vi klarer de fleste reparationer samme dag

Vores dygtige medarbejdere vil altid bestræbe sig på at reparere din telefon så hurtigt som muligt, så du kan komme videre i tilværelsen. Vi er udmærket klar over, at det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen uden sin smart phone eller tablet og derfor arbejder vi altid så hurtigt vi kan. I de fleste tilfælde vil vi heldigvis kunne klare det mest almindelige skader, såsom udskiftning af skærme i løbet af én dag!
Vi glæder os til at hjælpe dig med din smartphone eller din tablet!