Hurtig iPad reparation i Århus C

Vores teknikere har stor erfaring inden for reparation af Apple produkter, som fx. iPads der har en smadret skærm, eller ikke kan oplade.
Du kan indlevere din iPad på vores kontor på Ny Banegårdsgade 47, st. tv 8000 Århus C efter aftale, Du er velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål på 28239194.


Altid høj kvalitet

Vores reservedele er de absolut bedste der findes på markedet, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service.
Vi tester altid alle vores reservedele, inden de monteres på vores kunders enheder, så du som kunde er sikker på at få et produkt der er så godt som nyt igen.

2. Års garanti

Vi er så sikre på at vi laver et godt stykke arbejde, at vi tilbyder 2. års garanti på alle vores reparationer. Du kan altid være helt sikker på at få udført en professionel reparation, af de bedste teknikere og med de bedste reservedele.
På vores værksted på Ny Banegårdsgade 47, st. tv i Århus C, kan du få lavet alle former for skader på din iPad, uanset hvilken model du har. Vores teknikere vil løse de fleste problemer samme dag som vi modtager dit ødelagte produkt.