Så meget vil vi give for din brugte iPhone

Defekt iPhoneiPhone SEiPhone 6GiPhone 6+iPhone 6SiPhone 6S+iPhone 7iPhone 7+iPhone 8iPhone 8+iPhone X
16GB350,-350,-600,-
32GB400,-X800,-
64GB500,-500,-900,-
128GB700,-700,-1100,-
256GBXX
512GBXX

Sælg din brugte iPhone

Det kan være meget tidskrævende og besværligt at få solgt sin gamle iPhone, man skal have taget billeder, oprette annonce og hele tiden svare på eventuelle køberes spørgsmål. Vi tilbyder derfor at købe din brugte telefon til en god pris, så du slipper for besværet. Vi er interesserede i den lige meget om den er som ny eller om den har skader. Hvis du er interesseret i en nyere model, sælger vi også brugte iPhones i vores butikker.

iHero køber din brugte iPhone

Hvis du ønsker at sælge din brugte telefon til os, så tag den med ned i en af vores butikker. Vi ligger i Århus, Herning, Silkeborg og Viborg. En af vores erfarne medarbejdere vil så tage et kig på den, vurdere eventuelle skader og give dig en pris. Du kan også finde estimerede priser her på vores hjemmeside og sende din iPhone til vores hovedkontor, hvorefter de vil vende tilbage med den endelige pris. Det er klart, at jo bedre stand iPhonen er i, jo højere en pris kan vi give dig for den. Men sådan noget, som originalt tilbehør kan også påvirke prisen, f.eks. original oplader og originale høretelefoner. Det betyder dog ikke at din brugte iPhone skal ligne en sprit ny. Vi er som sagt også interesserede i din telefon, hvis der eksempelvis er problemer med batteriet, du ikke kan høre folk når du snakker i telefonen eller skærmen er flækket. Så tager vi os af alt det besværlige og praktiske og pengene ryger lige ned i din lomme.

Få en den bedste pris for din gamle iPhone

Hos os har du muligheden for at få det kontante beløb udbetalt, men du kan også vælge at bruge beløbet i iHeros butikker eller webshop. Det kunne f.eks. hvis du vil opgradere til en nyere brugt iPhone i en af vores butikker, bruge pengene på reparationer hos os eller hvis du vil gå amok i vores webshop. Hvis du vælger gavekortet kan vi tilbyde dig en endnu højere pris for din telefon. Det er selvfølgelig helt op til dig om du vil have beløbet udbetalt kontakt eller om du vil have et gavekort til iHero.

Det er ikke kun en god deal for dig… også for miljøet

Vi kan give din gamle iPhone et nyt liv ved at reparere den og sælge den videre til en anden. Vi kan også genbruge den som reservedele. I dag har mange en køb-og-smid-væk-kultur, når det handler om elektronik. Det er et problem for miljøet og meget af det elektronik du har derhjemme, herunder din iPhone kan ofte genbruges eller repareres. På den måde kan vi sammen nedbringe elektronikspildet i Danmark og undgå at en masse brugbare resurser går til spilde, samtidig med at du kan få penge for det.

 

Ønsker du at høre mere eller har du nogle spørgsmål, så ring til os på 28 23 91 94 eller kom og besøg os i en af vores butikker. Hvis du bare har brug for at få repareret sin iPhone, så se vores priser her.